WhatsApp'ın Yeni ve İlginç Özelliklerini Henüz Kimse Bilmiyor! İşte WhatsApp'ın Çok Ses Getirecek O Özellikleri!

WhatsApp'ın Yeni ve İlginç Özelliklerini Henüz Kimse Bilmiyor! İşte WhatsApp'ın Çok Ses Getirecek O Özellikleri!

2022, WhatsApp için köklü değişikliklerin olduğu bir yıl. Aslında, son birkaç aydır geliştiriciler ekibi, WhatsApp'ı kullanma şeklinizde devrim yaratacak çok önemli güncellemeler yayınlıyor.

En büyük haber, elbette, kullanıcıların geçmişe göre daha kolay iletişim kurmasını sağlayacak yeni bir özellik olan Community'nin gelişidir. Topluluk sayesinde, çeşitli grupların yöneticileri, insanları linkler ve QR kodları ile WhatsApp'a davet edebilecek Bu, görevleri yönetmenizi, önemli iletişimleri sağlamanızı vb. daha kolay hale getirecektir.

haberici.jpg

WHATSAPP'IN YENİ ÖZELLİKLERİ ÇOK SES GETİRECEK!

Örneğin, okul etkinliklerini koordine etmenin müdürler ve profesörler için ne kadar kolay olabileceğini bir düşünün. Veya kuruluşların, derneklerin ve dini grupların aynı anda birkaç grubun katıldığı etkinlikler düzenlemesi. Ancak bu, buzdağının sadece görünen kısmı. Aslında, önümüzdeki birkaç satırda, diğer çok önemli haberleri ve sonraki güncellemelerin bazı önizlemelerini açıklayacağız.

2 GB DOSYA PAYLAŞIM VE GRUPLARA 512 KİŞİ EKLEME ÖZELLİĞİ GELİYOR!

Topluluğun yayınlanmasına ek olarak, WhatsApp tüm kullanıcılar için başka ilginç haberler de yayınladı. Bunlar arasında 2 gigabayta kadar dosya paylaşabilme özelliği öne çıkıyor. Önceki sınırın sadece 100 megabayt olduğu düşünüldüğünde, bu WhatsApp için ileriye doğru atılmış büyük bir adım.

En son güncelleme ile yayınlanan bir diğer çok önemli yenilik, grup yöneticilerinin grup başına 512 kişiye kadar entegre etme imkanıdır. Bu nedenle WhatsApp, tek bir grup içinde etkileşime girebilen kullanıcı sayısını iki katına çıkararak etkileşim olanaklarını etkin bir şekilde artırır. Ancak bu konuda, gruplar 200.000 kullanıcıya ulaşabildiğinden dolayı Telegram rakipsizdir.

Son güncellemede tanıtılan üçüncü yenilik, bireysel mesajlara emoji tepkileri ekleme yeteneğidir. Bu, grup sohbetlerini hafifletmenize ve konuşmaları çok daha akıcı hale getirmenize olanak sağlar.

haberici1.jpg

SESLİ VE GÖRÜNTÜLÜ ARAMALARA 32 KİŞİ KATILABİLECEK

Ancak, herkes WhatsApp'ın önümüzdeki aylarda kullanıcıların "genişletilmiş" grup sesli aramaları başlatmasına izin vereceğini bilmiyor. Aslında, çok yakında, tek bir tıklama ile 32 katılımcı ile sesli aramalar düzenlemeye izin verecek uygulamanın yeni bir tasarımının tanıtımı yapılacak. Her zaman kullanıcılar arasındaki iletişimi geliştirmek amacıyla bu yenilik, çalışma gruplarını, çalışmaları ve daha fazlasını daha iyi koordine etmek için çok daha önemli olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN