WhatsApp'ta bizi engelleyen bir kişiye nasıl yazılır? İşte WhatsApp'ta bizi engelleyen kişiye yazmanın en kolay yolu

WhatsApp'ta bizi engelleyen bir kişiye nasıl yazılır? İşte WhatsApp'ta bizi engelleyen kişiye yazmanın en kolay yolu

Günümüzde başkalarıyla olan iletişimimiz sadece canlı olarak değil, aynı zamanda ve her şeyden önce sohbet mesajları aracılığıyla gerçekleşmektedir. Özellikle, çok popüler bir uygulama olan WhatsApp'tır. Bu durum kuşkusuz sadece avantajları değil, dezavantajları da beraberinde getiriyor.

Örneğin, bazı casuslar sohbetlerimize gizlice girebilir ve bu nedenle mesajlarımızı ve gizliliğimizi güvence altına almalıyız.

Aynı zamanda istediğiniz zaman ve mekanda herhangi biriyle iletişim kurabilmenize rağmen engeller olabilir. Aslında, birisiyle iletişim kurmamızın önüne geçen engelleme işlevi olabilir.

Bu durumda, iletişim kurabilmek için bizi engelleyen bir kişiye nasıl yazacağımızı anlamakta zorlanacağız.

haberici.jpg

BİZİ ENGELLEDİKLERİNİ NASIL ANLARIZ?

Umutsuzluğa kapılmadan önce, bizi gerçekten engellediklerinden emin olalım. Bunu bazı ayrıntılara bakarak teyit edebiliriz. Söz konusu kişinin profil fotoğrafı bize görünmeyecek ve aynı zamanda isim altında çevrimiçi durumunu göremeyeceğiz. Gönderilen mesajlarımızda gönderildiğini ancak alınmadığını belirten tek bir V işareti görünecektir.

Bu numarayı arayamayacağız veya görüntülü arama yapamayacağız. Eğer durumumuz buysa evet söz konusu kişi bizi engellemiştir ve hiçbir şekilde iletişime geçemiyoruz. Ya da en azından öyle görünüyor ki, tekrar iletişime geçmenin bir hilesi olabilir.

WHATSAPP'TA BİZİ ENGELLEYEN BİR KİŞİYE NASIL YAZILIR?

WhatsApp'taki engelleme, çok olan gruplarda değil, yalnızca tekli sohbetlerde geçerli olacaktır. Yani WhatsApp'ta bizi engelleyen kişiyle ortak bir grubumuz varsa oradan iletişime geçebiliriz. Eğer durum böyle olmasaydı, bir grup oluşturup eklememizin imkansız olacağının altını çizmek gerekir. Bu nedenle, ortak bir tanıdığınızdan bunu yapmasını istemek uygunsa. Bu şekilde ablukanın engelini aşabilir, belki nedenini anlayabilir ve açıklığa kavuşturabiliriz.

Ayrıca, uygulamanın en son sürümlerinde çalışmasa da, yakın zamana kadar kendi engelinizin kilidini açmanın bir yolu olduğu da söylenmelidir. Hesabınızı ayarlardan silip uygulamayı kaldırmanız yeterli oluyordu. Bu aşamadan sonra yeniden yükleyin ve yeni bir hesap oluşturun.

haberici2.jpeg

YENİ BİR HESAP OLUŞTURMAK

Ancak %100 işe yarayacak başka bir yöntem, başka bir hesap oluşturun ama bloke olmayan farklı bir numara ile. Böylece sonunda bizi engelleyen kişiyle iletişime geçebileceğiz. Ancak, bizimle iletişime geçmek istemiyorsa tekrar engelleyebileceğini söylemek gerekir. Eğer durum buysa ve barışı sağlayamıyorsak, ısrar etmemek ve istifa etmek daha doğru olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN