İşte gizlice WhatsApp'ta dolaşmanın yolu! Çevrimiçi olmadan mesajları okumak ve yanıtlamak artık çok kolay

İşte gizlice WhatsApp'ta dolaşmanın yolu! Çevrimiçi olmadan mesajları okumak ve yanıtlamak artık çok kolay

WhatsApp artık hepimizin hayatında önemli bir yer teşkil ediyor. WhatsApp sadece mesajlaşmanın dışında telefon aramalarında dahi tercih ediliyor. Bazen WhatsApp'ta mesajlarını görmezden gelmek istediğimiz kişiler olabiliyor fakat mesajları farkettirmeden okuma ihtiyacı hissedebiliyoruz. Artık bunu yapmak çok kolay, size öğreteceğimiz basit numara ile çaktırmadan mesajları okuyabilirsiniz.

Dünya genelinde en çok tercih edilen sosyal iletişim uygulaması olan WhatsApp, kullanıcılarına sunduğu birçok yenilik ile hayat kolaylaştırmaya devam ediyor. Sürekli olarak güncellemeler yayınlayan WhatsApp gün geçtikçe uygulamaya yeni özellikler ekliyor. WhatsApp’ta size gelen mesajları çevrimiçi görünmeden okumak ve cevaplamak artık zor değil. Bu haberimizde sizlere WhatsApp'tan gelen mesajları nasıl çevrimiçi görünmeden okuyup yanıtlayabileceğinizi paylaştık.

Bazen yoğun olduğumuz veya aktif olmak istemediğimiz anlarda WhatsApp’ta çevrimiçi olarak görünmek istemiyoruz. Bu nedenle WhatsApp’a giriş yapmamamız gerekiyor. Fakat gelen bir iletiyi de yanıtlamak zorunda kalabiliyoruz ama girip girmemekte kararsız kalıyoruz. Şimdi bu sorunu yok edecek 2 farklı yöntem var. Bu yöntemler eşliğinde WhatsApp'tan size gelen mesajları hem okuyabilir hem de çevrimiçi olmadan mesajlara cevap verebilirsiniz. İşte o yöntemler.

haberici1-001.jpg

ÇEVRİMİÇİ OLMADAN MESAJLARI YANITLAYABİLMEK

WhatsApp'tan size gelen iletilerin geldiğini bildirim ekranından takip edebiliyorsunuz. Fakat bazen oldukça uzun iletiler telefonun bildirim ekranında kısa olarak görünebiliyor. Bunu çözmenin çok kolay bir yolu, bildirimin üzerine kısa bir süre basılı tutarsanız, karşınıza mesajın bütün içeriği çıkacaktır. Bunun sayesinden Whatsapp'ta çevrimiçi olmadan size gelen iletileri rahatça okuyabilirsiniz.

BİLDİRİM EKRANINDAN CEVAPLAYIN

Aynı zamanda bildirim ekranında bir alan daha belirecek ve oradan da gelen iletilere cevap verebileceğiniz bir kısım var. Bu alan sayesinde de gelen iletilere kolayca cevap verebilirsiniz ve uygulamanın içerisine girmediğiniz için çevrimiçi olarak görünmezsiniz.
Bu nedenle gizli olarak WhatsApp konuşmalarınızı yapabilir ve kimseye aktif olduğunuzu belli etmemiş olursunuz. Fakat mesajlara girerseniz WhatsApp'ınızda olan kişiler sizin çevrimiçi olduğunuzun farkına varacaktır. Bu sebeple bildirim ekranından mesajlaşırken çok dikkatli olmalısınız.

haberici2-001.jpg

İNTERNET BAĞLANTISINI KESİN

Herkesin de bildiği gibi WhatsApp, internetsiz yaşayamaz. Yani her hangi bir internete bağlı olmadan çalışmaz. Bu sebeple internet bağlantınızı koparırsanız WhatsApp’a ne kadar girerseniz girin kimsenin sizi çevrimiçi olarak görmesine imkan yoktur. WhatsApp'tan size gelen bir iletiyi çevrimiçi görünmeden cevaplamak istiyorsanız, ilk olarak akıllı telefonunuzun internet bağlantısını ve mobil veri bağlantısını kapatmamız gerekiyor. Yani telefonunuz tamamen internet ile bağını kesmiş olsun.

Daha sonra WhatsApp’a giriş yaparak ve cevaplamak istediğiniz sohbete ekranını açın ve dilediğiniz gibi mesajınızı yazarak gönder tuşuna basın. Ardından WhatsApp uygulamasını tamamen kapatıyorsanız. Uygulamasını kapattıktan sonra ise telefon ile interneti tekrardan ilişkilendirebilirsin. Yani internet bağlantısını açabilirsiniz.

Bu sayede dilediğiniz gibi mesajlara cevap verebilirsiniz ve kimse çevrimiçi olduğunuzu görmeyecektir. Fakat aklınız bulunması gereken bir durum var. WhatsApp uygulamanız açık olduğu sürece telefonunuzun kesinlikle internete bağlı olmamalı. Siz internet bağlantısı olmadan cevapladığınız iletiler karşı tarafa gitmeyecektir ama WhatsApp uygulamasını kapatıp internete tekrar bağlanırsanız, cevap verdiğiniz tüm mesajlar karşı tarafa gidecektir ve siz de WhatsApp’ta hiç bir zaman çevrimiçi olarak görünmezsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN