WhatsApp'ta Kendimize Nasıl Mesaj Göndeririz? Bu Yöntemle Çok Kolay!

WhatsApp'ta Kendimize Nasıl Mesaj Göndeririz? Bu Yöntemle Çok Kolay!

Günlük yaşamda, akıllı telefonlar artık her daim ihtiyaç. Hem aramalar hem de iş için günün her saatinde aktif olarak kullanıyoruz. Sağlık açısından risk oluştursa da artık her anımızda yanımızda olması alışkanlık haline geldi.

Ayrıca taahhütlerimizi, bağlantılarımızı ve mali durumlarımızı yönetmek için telefona ihtiyacımız var. Birçok dolandırıcının, cari hesaplarımızı boşaltmaya çalışmak için bağımlılığımızdan yararlanmaya çalışması tesadüf değildir.

haberici.jpg

BİRKAÇ BASİT ADIMDA KENDİMİZE WHATSAPP MESAJINI NASIL VE NEDEN GÖNDERİRİZ?

Ancak nihayetinde, akıllı telefon çok uzun bir dizi koşulda faydalı olabilir. Ancak çok az kişi, belki de en çok kullandığımız uygulama olan WhatsApp'tan daha iyi yararlanabileceğimizi biliyor. Küçük bir numarayla, aslında, metinleri ve dosyaları her zaman bir tık ötede kullanabilmek için kendimizle paylaşabiliriz.

Telefonu her zaman yanında bulunduran birçok kişi, önemli ayrıntıları notlara yazmaya veya önemli belgeleri el altında bulundurmaya karar veriyor. Diğerleri bu bilgileri WhatsApp'a kaydetmek için eşlerine, arkadaşlarına gönderir ve bilgisayarda da bulunabilir. Ancak çok az kişi bunun için adres defterimizdeki bir kişiyi rahatsız etmenin gerekli olmadığını biliyor. Tek alıcı olduğumuz bir sohbet oluşturmak yeterlidir.

WhatsApp telefon numaramızla ilişkilendirildiği için böyle bir şey yapmak imkansız olmalı ve bu nedenle kendimizle bir sohbet açamayız. Ancak, sistemin etrafında bir yol var.

WHATSAPP'TA KENDİMİZE MESAJ GÖNDERMENİN YOLU

Sağ üstteki 3 noktaya tıklayıp “yeni grup” seçerek yeni bir grup sohbeti oluşturalım. Bundan sonra bir katılımcı giriyoruz ve grubun adını seçiyoruz. Bu aşamada bile "Belgeler" veya "Notlar" gibi isimler seçerek hayatımızı kolaylaştırabiliriz.

Bu noktada tek yapmamız gereken, tek katılımcı olarak kalan kişiyi sohbetten çıkarmak. Bunu yapmak için sohbete girin ve sağ üstteki 3 noktayı seçin. Katılımcıya tıklıyoruz ve siliyoruz.

İşte o zaman, kendimize bir WhatsApp mesajını nasıl ve neden göndereceğimiz. Kısacası bu noktaya gelmek için zaten alışık olduğumuz birkaç basit adım atıldı.

haberici1.jpg

BAŞKA BİR YÖNTEM

WhatsApp'ı bir not defteri olarak kullanabilmek veya bilgisayarınıza dosya aktarabilmek için teknoloji konusunda bilgili olmanıza gerek yok.

Bu son yöntemle ilgileniyorsak, tek yapmamız gereken uygulamayı özel mağazadan bilgisayara indirmek veya güvenli bir bağlantı kullanmak. Telefonda WhatsApp'ı açtığımızda sağ üstteki 3 noktaya tekrar tıklıyoruz. Profile girip ismimizin yanındaki QR kodunu seçip talimatları takip ediyoruz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN