WhatsApp'ta silinen mesajları okumanın tatkiğini biliyor musunuz? İşte WhatsApp'ta silinen mesajları okumanın yolu

WhatsApp'ta silinen mesajları okumanın tatkiğini biliyor musunuz? İşte WhatsApp'ta silinen mesajları okumanın yolu

Silinen WhatsApp mesajlarını nasıl okuyabileceğinize hızlıca bir göz atıyoruz. Kişilerin Google Play Store üzerinden bir üçüncü taraf uygulaması indirmesi gerekecektir. Daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam edin.

WhatsApp, daha basitleştirilmiş ve kullanışlı bir deneyim sunduğu için dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biridir. Bir mesajlaşma uygulamasında arayabileceğiniz önemli özelliklerin çoğuna sahiptir. İnsanlar bu dünyadaki herhangi biriyle görüntülü veya sesli arama yapabilir ve hatta sesli mesaj gönderebilir. Uygulama ayrıca, başka bir harika özellik olan ve oldukça kullanışlı olan fotoğraf veya video alışverişi yapmanıza izin veren bir seçenek ekledi. Kullanıcılar ayrıca WhatsApp'taki herhangi bir mesajı silme seçeneğine de sahiptir. Uygulama içinde yapabileceğiniz birçok şey var.

1-004.jpg

İLETİŞİM KURMAK

Ayrıca Canlı Konum'u kişilerle paylaşmanın bir yolu vardır ve insanlar ayrıca WhatsApp'taki herkese nerede olduğunu paylaşabilir. Ayrıca telefonunuzun adres defterindeki kişileri paylaşabilir veya bir fotoğraf göndermek için uygulamanın kendisini kullanarak fotoğrafları tıklayabilirsiniz. Tüm bu özelliklere sohbette anında erişilebilir, bu da herkesle mümkün olan en hızlı şekilde bağlantı kurmayı kolaylaştırır.

"BU MESAJ SİLİNDİ" UYARISI

Ancak WhatsApp'ın düzgün uygulamadığı bir özellik var. Mesaj Silindi özelliği. Platform, bir uygulamadaki herhangi bir mesajı, gönderdikten iki gün sonra bile silmenize izin verir, ancak uygulama, alıcıya bir mesajın silindiğini bildirmek için sohbette bir mesaj bile görüntüler. Bu, alıcının mesajın ne olabileceği ve neden silindiği konusunda daha fazla merak uyandırdığı düşünülürse olmamalı.

INSTAGRAM MESAJ SİLME ÖZELLİĞİ

Instagram gibi diğer sosyal medya platformları da bu “mesajı sil” özelliğini sunuyor, ancak daha iyi bir şekilde çalışıyor. Çünkü uygulama, alıcıyı hiçbir zaman silinen bir mesaj hakkında uyarmaz, bu özelliğin nasıl çalışması gerektiğidir. Bu şekilde gönderenin mesajın ne olduğunu açıklamasına gerek kalmaz ve mesaj silinir. WhatsApp, insanların hatalarını gizlemelerine ve mesajın doğru bir sürümünü yeniden göndermelerine izin vermek için bu özelliği sunmuştur.

Yani WhatsApp'ın bu özelliğinden rahatsızsanız ve silinen tüm mesajları okumak istiyorsanız aşağıdaki yöntemi takip edebilirsiniz. Kişilerin Google Play Store üzerinden bir üçüncü taraf uygulaması indirmesi gerekecektir. Daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam edin.

2-003.jpg

MOBİL CİHAZLARDA SİLİNEN WHATSAPP MESAJLARI NASIL OKUNUR?

Adım 1: Google Play Store'dan "Get Deleted Messages" "Silinmiş Mesajları Al" uygulamasını yükleyin.

Adım 2: Artık uygulamaya bazı izinler vermeniz istenecek. Bir kez bittiğinde, hepiniz hazırsınız.

Adım 3: WhatsApp'ta bir mesaj silindiğinde, silinen mesajı kontrol etmek için bu uygulamayı ziyaret edebilirsiniz.

Not: Uygulamanın arka planda çalışması için izniniz gerekir. Elbette, bunu telefonunuzun Ayarlar > Uygulamalar ve Bildirimler'den istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Bunun dışında uygulama ayrıca Bildirim ve Depolama için izin isteyecektir.

Bu üçüncü taraf uygulamasının, gönderenin mesajlarını telefonunuzun bildirim panelinden okuduğunu ve ardından size gösterdiğini unutmayın. Bu nedenle, Bildirimler için izin vermeniz gerekecektir. Bir kişinin WhatsApp sohbetini açık tutarsanız ve mesaj silinirse, onları okuyamazsınız çünkü üçüncü taraf uygulaması mesajları WhatsApp'ınıza gelir gelmez bildirimden hemen alır. Mesajlar silindikten sonra WhatsApp'ta görünmezler, ancak "Silinmiş Mesajları Al" uygulamasında görebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN