WhatsApp'taki yeni özellik sizi çok şaşırtacak! İşte herkesin merakla beklediği o harika özellik

WhatsApp'taki yeni özellik sizi çok şaşırtacak! İşte herkesin merakla beklediği o harika özellik

WhatsApp, kullanıcıları için yeni bir özellikle daha geri döndü. Yaklaşan güncelleme, kullanıcıların çok kolay bir kısayol sayesinde yeni gelen bu özelliği kullanmalarına imkan sağlayacak.

Dünya üzerinde en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, geçtiğimiz günlerde inanılmaz bir güncelleme yayınladı. Tüm Whatsapp kullanıcıları, bu yeni güncelleme sayesinde artık gruplarının sesini kolayca kapatabilecek. WhatsApp gruplarına yönelik bir önceki güncelleme sonucunda bir gruba katılabilecek maksimum üye ve alt grup sayısı 1024'e çıkarılmıştı.

Ek olarak, WhatsApp, WhatsApp Desktop beta'nın daha sonraki bir güncellemesine dahil edilecek bir grup sohbeti sessize alma kısayolu geliştiriyor.

1-018.jpg

SESSİZE ALMA KISAYOLU

Bu ekran görüntüsünde görüldüğü gibi, grup sohbeti başlığında sessize alma kısayolu görünecek ve grupta alınan mesajlar için bildirimleri kapatmayı kolaylaştıracaktır. WhatsApp'ın her gün grup sohbetlerinden aldığınız bildirim sayısını en aza indirmeye önem verdiğini unutmayın. Bu nedenle, iki hafta önce Android için WhatsApp beta sürümünde büyük gruplar için bildirimleri otomatik olarak devre dışı bırakma seçeneğini yayınladılar.

WHATSAPP GRUBU NASIL OLUŞTURULUR?

Bir WhatsApp grubu oluşturma süreci bazı kolay adımlar sayesinde gerçekleştirilebilir.

WhatsApp'ı açın > Diğer seçenekler > Yeni grup'a dokunun.
Alternatif olarak, Yeni sohbet > Yeni grup'a dokunun.
Gruba eklemek için kişileri arayın veya seçin. Ardından, yeşil ok simgesine dokunun.
Bir grup konusu girin. Bu, tüm katılımcıların göreceği grubun adı olacaktır.
Konu sınırı 25 karakterdir.
Kamera simgesine dokunarak bir grup simgesi ekleyebilirsiniz. Bir resim eklemek için Kameranızı, Galerinizi kullanmayı veya Web'de Arama yapmayı seçebilirsiniz. Ayarlandıktan sonra, SOHBETLER sekmesinde grubun yanında simgesi görünür.
İşiniz bittiğinde yeşil onay işareti simgesine dokunun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN