Wolfteam oyunu nedir? Wolfteam nasıl oynanır?

Wolfteam oyunu nedir? Wolfteam nasıl oynanır?

Wolfteam oynayan iki gencin kavgası ölümlü bitti. Wolfteam oyuncusu iki genç sosyal medyada tartıştı. Ardından buluşan gençlerin kavgası kanlı bitti. Peki Wolfteam nedir? Nasıl oynanır? İşte merak edilen oyun hakkında detaylı bilgi...

Wolfteam oyunu İnsan ve Kurt karakterleri ile oynanan DVOFPS oyunudur. Bir çok modu bulunan Wolfteam oyunu nedir, nasıl oynanır kanlı biten kavganın aradından merak konusu oldu. İşte Wolfteam oyunu nasıl oynanır sorusunun yanıtı…

WOLFTEAM OYUNU NEDİR? NASIL OYNANIR?

Wolfteam çok oyunculu online istemci bir MMOFPS oyunudur. Yani silahlı ve tecrübe kasmalı bir online oyundur diyebiliriz. Oyunda Kurt adamlar ve insanlar karşı karşıya gelmektedirler. Çok hızlı bir şekilde Türkiye'nin en çok oynanan MMOFPS oyunu olmuştur. Joygame firmasının açıklamalarına göre oyunun 19 milyon kayıtlı kullanıcısı vardır. Müthil bir rakam ve müthiş bir başarı, tabi ki doğruysa. Wolfteam oyununun yapımcısı Softnyx firmasıdır, Türkiye' deki hakları Joygame firmasına aittir.
wolfteam

Wolfteam oyununda oynanabilir bir çok mod bulunuyor. Filmlerde gördüğümüz Kurt adamların aksine, hırçın ve hızlı olan Kurt adamları kontrol edebiliyor, rakiplerimizin ensesine pençe darbesini indirebiliyoruz. Ama bu şekilde olmaz, ben insandan vazgeçemem diyenler için Askerleride seçme şansına sahibiz. Oyuna kısa zaman önce Tabanca, Sniper ve Bıçak modu eklendi.

Wolfteam, farklı kurt karakterlerden oluşan ve hem kurt, hem insan olarak oynayabileceğiniz bir oyundur. Bir karşılaşmada ya insan tarafını ya da kurt tarafını seçmek zorundasınız.

Wolfteam oyununda bir çok harita ve mod bulunmaktadır. Oyunda beceri ve iyi oyun oldukça önemlidir, hatta taktik ve takım oyunu oldukça önemlidir. Ancak paralı oyuncular çok aşırı güçlü hale gelebiliyor, o yüzden bir nevi parayı bastıranın kral olduğu basit oyunlardan birisi diyerek geçebiliriz, ayrıca oyun yaşı seviyesi de oldukça düşüktür. Eğer bu sorunlar aşabilirlerse güzel ve kalıcı bir oyun olabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN