YouTube, ana sayfada değişikliğe gidiyor

YouTube, ana sayfada değişikliğe gidiyor

Dünyaca ünlü video platformu YouTube, tüm sürümlerinin ana sayfasında değişikliğe gidiyor. Platformun yapacağı yenilikler, yalnızca tasarımla sınırlı olacak.

Dünyada en yaygın kullanılan video platformu YouTube’un, hem mobil hem web hem de tablet sürümlerinde yine bir tasarım değişikliği hazırlığında olduğu öğrenildi. Buna göre YouTube, video kenarlıklarını köşeliden yuvarlağa çevirip griden ziyade tamamen kara olan bir karanlık temaya geçiş yapıyor.

Webtekno'da yer alan habere göre; ayrıca YouTube’un normal tarayıcı sayfasında da değişiklikler olacak. Arama butonu da artık köşeli olmaktan çıkıp bir kapsül şeklinde kullanıcı karşısına çıkacak. YouTube’un beğeni, abone olma ve listeye ekleme gibi seçeneklerinin etrafı da kapsüllerle çevrilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN