Tesis yönetim sektörü iş adamı Suat Sandalcı başkanlığında toplandı

Tesis yönetim sektörü iş adamı Suat Sandalcı başkanlığında toplandı

Kentsel Tesis Yönetim Derneği, Kurucu Başkanı İş Adamı Suat Sandalcı başkanlığında, sektör temsilcilerinin katılımı ile “Sektörel Mevcut Durum Analizi ve Kısa Orta Vadeli Sektörel Eylem Planlarının Geliştirilmesine” yönelik gündem ile toplandı

Farklı sektörlerden iş adamları ve sektör temsilcilerinin katıldığı toplantıda Kentsel Tesis Yönetimi Derneğinin faaliyetleri ile ilgili katılımcılara bilgiler verildi. Başkan Suat Sandalcı derneğin nitelikli personel yetiştirilmesi ve istihdama katkı sağlanması amacıyla yapılacak olan işbirlikleri ve projeler hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Kentsel Tesis Yönetimi Derneği’nin Başkan Yardımcıları Elif Gökçelik ve Ali Hakan Dicle ise hazırlanan çalışma programı kapsamında, Sektörel ve Mesleki Standardizason Çalışmaları, Sektörel Rekabetin Güçlendirilmesi ve Pazar Geliştirme Çalışmaları hakkında yaptıkları sunumlarla üyeleri bilgilendirdi. Başkan Yardımcısı Özcan Aksu, toplantı gündeminde vurgulanan ve yapılacak olan çalışmaların yürütülmesinde Özel İhtisas Komisyonlarının büyük önem arz ettiği hususu ile Kurumsal Kapasite Geliştirme Çalışmaları hakkında bilgi verdiği toplantı sektör temsilcilerinin görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

OSMANİYE/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN