TESK'ten bankalara çağrı: Emekli promosyonları güncellensin

TESK'ten bankalara çağrı: Emekli promosyonları güncellensin

TESK Genel Başkanı Palandöken, emeklilerin aldığı banka promosyonlarının ekonomik şartlara uygun olarak güncellenmesi için çağrı yaptı.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, emeklilerin aldığı banka promosyonlarının ekonomik şartlara uygun olarak güncellenmesi gerektiğini söyledi.

Palandöken, yaptığı açıklamada, bankalarca emeklilere ödenen promosyonların yeni dönemde de devam etmesi gerektiğine dikkati çekti.

Emeklilerin aldığı banka promosyonlarının ekonomik şartlara uygun olarak güncellenmesi gerektiğini ifade eden Palandöken, "Emekli vatandaşımız, bankalarca ödenecek promosyon sayesinde rahat bir nefes alırken piyasalar da bu sıcak para sayesinde hareketlendirilmeli" değerlendirmesinde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN