Thomas Müller, 347. maçında ilk kez sarı kart cezalısı duruma düştü

Thomas Müller, 347. maçında ilk kez sarı kart cezalısı duruma düştü

Bayern Münih'in Alman yıldızı Thomas Müller Bundesliga'nın 30. haftasında Bayer Leverkusen mücaelesinde gördüğü sarı kartla, profesyonel kariyerinde ilk kez sarı kart cezalısı durumuna düştü.

Bayern Münih, Bundesliga'nın 30. haftasında Bayer Leverkusen'e konuk olurken Thomas Müller kariyerinde bir ilki yaşadı. Maçın 40. dakikasında sarı kart gören Alman yıldız, bu sezonki 5. sarı kartını gördü. Müller, profesyonel kariyerinde böylece ilk kez sarı kart cezalısı durumuna düştü!

Almanya'da bir futbolcunun sarı karttan cezalı duruma düşmesi için 5 kart görmesi gerekirken Alman yıldız 2008-09 sezonundan bu yana bu rakama hiç ulaşmamıştı. Bu sezon Hertha Berlin, Freiburg, Wolfsburg ve Borussia Dortmund karşılaşmalarında sarı kart gören Müller, kariyerinde bir ilki yaşamış oldu.

LİGİN ASİST REKORUNU EGALE ETTİ

Maçta Leon Goretzka ve Robert Lewandowski'ye birer asist yapan Müller bu sezonki 19 ve 20. asistlerini yapmış oldu. 30 yaşındaki yıldız, 2014-15 sezonunda 20 asist yapan Kevin de Bruyne'nün rekorunu da egale etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN