Patlamada dünyasını kararttı

Patlamada dünyasını kararttı

İzmir’de dinamit patlaması sonucu ellerini, gözlerini ve bir bacağını kaybeden 87 yaşındaki Ahmet Soysal, 39 yıldır ailesinin destekleri ile yaşam mücadelesi veriyor

Tokat’ın Almus ilçesi Çevreli Beldesinden 1980 yılında İzmir’e giderek çalışan 4 çocuk babası Ahmet Soysal, dinamit kapsüllerinin patlaması sonucu meydana gelen olayda ellerini, gözlerini ve bir bacağını kaybetti. Yaşanan olayın ardından 39 yıldır memleketi Tokat’ın Almus İlçesine bağlı Çevreli Beldesinde yaşam mücadelesi veren yaşlı adamı Tokat Valisi Ozan Balcı ziyaret etti. Vali Balcı, devletin kapısının kendilerine her zaman açık olduğunu ve imkanlar ölçüsünde kendisine yardımcı olmaya devam edeceklerini kaydetti. Soysal ise yaşam mücadelesini asla kaybetmeden çocukları ve torunlarının desteğiyle tüm engellerin üstesinden gelmeye çalıştığını kaydetti.

TOKAT/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN