TOKİ'nin 215 konut ve 79 işyeri açık artırmaya satışa çıkıyor! TOKİ açık artırma ne zaman ve katılım şartları neler?

TOKİ'nin 215 konut ve 79 işyeri açık artırmaya satışa çıkıyor! TOKİ açık artırma ne zaman ve katılım şartları neler?

TOKİ konut ve işyeri açık artırma başvuru ekranı 2020! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı, 36 ilde 215 konut ve 20 ilde 79 işyerini açık artırma usulüyle satışa çıkarıyor. TOKİ'nin açık artırma başvuru şartları ve ne zaman yapılacaı merak ediliyor. Uygun ödeme koşullarına sahip açık artırma ile satılacak konutlar ve işyerleriyle ilgili detaylar internette araştırılıyor. İşte detaylar...

'TOKİ konut ve işyeri açık artırması ne zaman ve katılım şartları neler?' sorularının yanıtlarına ve 'TOKİ konut ve işyeri açık arttırma başvuru ekranı' detaylarına sayfamızda yer verdik. TOKİ'nin ekonomik fiyatlara sahip konut ve işyerleri yoğun ilgi görüyor. 36 ilde 215 konut ve 20 ilde 79 işyeri açık artırma ile satışa çıkacak. Açık arttırma (müzayede) tarihi ve başvuru şartları merak ediliyor. Detaylar haberimizde...

TOKİ AÇIK ARTIRMA İLE İLGİLİ BİLGİLER

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan onlarca konut ve işyeri açık artırma ile satışa çıkıyor. Binlerce vatandaşı ev ve işyeri sahibi yapan TOKİ tarafından yaptırılan konut ve işyerleri açık artırma ile satışa çıkıyor.

Gaziantep'in Şehitkamil ve Islahiye ilçelerinde bulunan 26 konut, Kocaeli Gebze'de 16 konut, Balıkesir merkezde 2 adet iş yeri, Balya, Bigadiç ve İvrindi'de 18 konut, Bursa İznik, Orhaneli ve Osmangazi'de 10 konut, İzmir Kınık, Tire ve Torbalı'da 15 konut, Denizli Babadağ'da 9 konut, Çardak'ta 5 iş yeri, Konya Ereğli'de 8 konut, Meram ve Sarayönü'nde 3 işyeri, Bitlis merkezde 13 işyeri, Trabzon Akçaabat'ta 2 konut, Araklı ve Ortahisar'da 9 işyeri açık artırma ile satışa sunuluyor.

TOKİ AÇIK ARTIRMA (MÜZAYEDE) NE ZAMAN?

Konut ve işyerleri için 11 Ağustos 2020 Salı günü saat 10.00'da açık artırma düzenlenecek. Müzayede Küçükçekmece'de bulanan TOKİ İstanbul Hizmet Binası ile Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi'nde gerçekleşecek.

Ayrıca müzayedeye internet üzerinden canlı olarak katılma imkanı da bulunuyor. Açık artırma ilgili bilgi ise www.emlakmuzayede.com.tr adresinden alınabiliyor.

DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

e-DEVLET TOKİ BAŞVURU EKRANI

TOKİ DUYURULARI İÇİN TIKLAYIN

TOKİ PROJELERİ İÇİN TIKLAYIN

TOKİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN