Toroslar Belediyesi'nden camilere hijyen paketi

Toroslar Belediyesi'nden camilere hijyen paketi

Toroslar Belediyesi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla ilçedeki Cami ve Kuran kurslarına hijyen paketi hediye etti.

Camilerde dezenfeksiyon çalışmalarını düzenli olarak sürdüren Toroslar belediyesi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında hazırladığı hijyen paketlerini, belediye meclis üyeleri ile birlikte din görevlilerine teslim etti.

Koronavirüsten korunmanın en önemli kuralının temizlik ve hijyen olduğunu kaydeden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; " Camiler, aynı safta omuz omuza, diz dize namaz kıldığımız, kardeşlik duygularının pekiştiği, sevginin daha da güçlendiği kutsal yerler. Hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarına en çok dikkat ettiğimiz toplu alanlardan biri de camilerimizdir. İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte hazırladığımız hijyen paketlerini Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle de ilçemizdeki din görevlilerimize hediye ettik. Bu vesileyle Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın ülkemiz, milletimiz ve tüm din görevlilerimiz için hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a hediye ettiği hijyen paketi için teşekkür eden din görevlileri ise ibadethanelerde düzenli olarak gerçekleştirilen temizlik ve hijyen çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti de dile getirdiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN