Meteoroloji uyarısını yineledi: Toz taşınımı yaşayacak iller dikkat!

Meteoroloji uyarısını yineledi: Toz taşınımı yaşayacak iller dikkat!

Meteoroloji, toz taşınımı ile ilgili uyarılarını tekrarladı. Özellikle Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik illerine dikkat! Bu geceden Pazar akşamına kadar sürmesi beklenen toz taşınımı geliyor.

Meteoroloji, hava durumu ile ilgili son bilgileri paylaştı. 

Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nin uyarısına göre, bu geceden Pazar akşamına kadar Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik genelinde toz taşınımı öngörülüyor. 

01-002.jpg

Görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde bozulma, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

3 İL DAHA EKLENDİ

Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak'ta için de toz taşınımı uyarısı yapıldı.

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü'nin son açıklamasına göre, bu geceden Pazar akşamına kadar Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak genelinde Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı bekleniyor.

SAHRA ÇÖLÜ'NDEN GELECEK

Meteoroloji, daha önce de Sahra Çölü'nden Türkiye'ye toz taşınımı beklendiğini belirterek uyarmıştı.

Maske uyarısı yapan uzmanlar hafta sonu beklenen yağmurla araçların üzerinin de çamur olabileceğini de söylemişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN