Trabzon'da dolmuş ile kamyon çarpıştı... Ölü ve yaralı var

Trabzon'da dolmuş ile kamyon çarpıştı... Ölü ve yaralı var

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde dolmuş ile kamyon çarpıştı, ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle dolmuş yan yatarak durabildi.

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde Metin Erol idaresindeki dolmuş ile İlhan Cihan'a ait kamyon, Trabzon-Maçka kara yolunun Hacımehmet mevkisinde çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle dolmuş yan yatarak durabildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

BİR KADIN OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Kazada, yan yatan dolmuşta bulunan 5 kişiden 3'ü yaralı olarak kendi imkanlarıyla araçtan çıkarken, diğer iki kişi ise itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Yaralılardan kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın hayatını kaybetti, diğer 4 kişi ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Yaralılardan O.H.'nin durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN