Trabzonspor evinde konuk ettiği Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti

Trabzonspor evinde konuk ettiği Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti

Süper Lig'e Kasımpaşa beraberliğiyle başlayan Trabzonspor, Başakşehir'i farklı yenen Yeni Malatyaspor'u sahasında 2-1 mağlup etmeyi başardı. Trabzonspor'a galibiyeti Abdülkadir Ömür ve Joao Pereira'nın golleri getirdi. Yeni Malatyaspor'un tek sayısını Eren Tozlu kaydetti.

Trabzonspor, evinde karşılaştığı Malatyaspor'u da 2-1'lik skorla geçmeyi başardı ve serisini 16 maça çıkardı.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Trabzonspor 2-1 kazandı. Trabzonspor, 45. dakikada Abdülkadir Ömür'ün kafa golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Joao Pereira, 78. dakikada Yusuf Sarı'nın asisti ve Joao Pereira'nın golüyle farkı 2'ye çıkardı. Malatyaspor'da Eren Tozlu, 89. dakikada attığı golle maçın skorunu belirledi. Abdülkadir Ömür, kariyerinin ilk kafa golünü bu maçta atmış oldu.

Bu galibiyetle birlikte Trabzonspor, 26 Şubat'tan bu yana oynadığı 16 maçta yenilgi yüzü görmedi. Bordo Mavililer bu süreçte 11 galibiyet ve 5 beraberlik aldı. Trabzonspor, bu sonuçla birlikte 2019/20 sezonundaki ilk galibiyetini aldı ve puanını 4'e yükseltti. Yeni Malatyaspor ise ilk yenilgisini alarak 3 puanda kaldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN