Trabzonspor, futbolcularına 2 Mayıs'a kadar izin verdi

Trabzonspor, futbolcularına 2 Mayıs'a kadar izin verdi

Trabzonspor, futbolcuları Alexander Sörloth ve Erce Kardeşler'in şehirden ayrıldığını açıkladı. Kulüp oyunculara 2 Mayıs'a kadar izin verdiklerini de duyurdu.

Trabzonspor Kulübü, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Türkiye'de liglerin durdurulmasının ardından futbol takımına 2 Mayıs Cumartesi gününe kadar izin verildiğini açıkladı.

Bordo-mavili ekip, Alexander Sörloth'un Norveç Hükümeti tarafından gönderilen özel uçakla ve Erce Kardeşler'in Trabzon Valiliği tarafından verilen şehirler arası seyahat belgesiyle Trabzon'dan ayrıldığını bildirdi.

Trabzonspor'un internet sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"HAZIRLIKLAR 2 MAYIS GÜNÜ TESİSLERDE BAŞLAYACAK"

"Futbol A takımımıza 2 Mayıs 2020 tarihine kadar izin verilmiştir. Oyuncularımızdan Alexander Sörloth Norveç Hükümeti tarafından gönderilen özel uçakla ve Erce Kardeşler Trabzon Valiliği tarafından verilen şehirler arası seyahat belgesiyle Trabzon'dan ayrılmış bulunmaktadır. Oyuncularımız, 15-20 Nisan tarihleri arasında Trabzon'a dönerek, 14 günlük karantina sürecini evlerinde tamamlayacaklardır. Tüm futbolcularımız 2 Mayıs Cuma gününe kadar izinli olup çalışmalarını teknik heyetimiz tarafından kendilerine verilen program dahilinde bulundukları yerlerde sürdüreceklerdir. Futbol A takımımızın 2 Mayıs 2020 günü 15.00'te Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplanarak hazırlıklarına başlaması planlanmaktadır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN