Trafik tartışmasında hamile kadın silahla yaralandı

Trafik tartışmasında hamile kadın silahla yaralandı

Karaman'da trafikte tartıştıkları kişilerce silahla yaralanan hamile kadın ve sopayla darbedilen eşi hastaneye kaldırıldı. Skandal sonrası şüpheliler T.Ş. ve M.Ş. tabanca ve sopayla birlikte jandarma ekiplerine teslim oldu. Benzer bir skandal daha önce Pendik'te de yaşanmış, trafikte hamile bir kadın ile eşi darp girişimine uğraşmıştı.

Karaman'da otomobiliyle merkeze bağlı Osmaniye köyünden Ayrancı ilçesine giden A.K.'nin (33) aracı Çoğlu köyü civarında arıza yaptı. A.K. geriye doğru manevra yaparken T.Ş. (19) idaresindeki otomobille çarpıştı.

Kaza sonrası otomobilden inen T.Ş. ve yanındaki kardeşi 16 yaşındaki M.Ş, A.K. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası otomobildeki silahını alan M.Ş, A.K'nin hamile olduğu öğrenilen eşi H.K'yi elinden yaraladığı, T.Ş'nin de sopayla A.K.'yi darbetti.

Yaralılar, Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay sonrası T.Ş. ve M.Ş, olayda kullanılan tabanca ve sopayı jandarma ekiplerine teslim etti. Şüpheliler gözaltına alındı.

NE OLMUŞTU?

Benzer bir skandal daha önce Pendik'te de yaşanmış, trafikte hamile bir kadın ile eşi darp girişimine uğraşmıştı. Skandal, 7 Haziran'da Pendik'te yaşanmış, Hasan Sel ve Hüseyin Sel kendilerine yol vermedikleri gerekçesiyle bir aracın önünü kesmişti. Ardından iki maganda, içerisinde hamile bir kadının ve eşinin bulunduğu araca tekmelerle saldırmıştı. Şüphelilerden biri aracın aynalarını tekmeleyerek kırmış, daha sonra aracın kaputuna çıkarak tekmelemişti. Hamile kadının 'Polisi arıyorum' demesine aldırış etmeyen şüpheliler genç çifte dehşeti yaşatmıştı. O anların sosyal medyadan hızlıca yayılması sonucu ise şüpheliler polise teslim olmuştu.

KARAMAN/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN