Trafikte korku dolu anlar! Bir anda alev topuna döndü

Trafikte korku dolu anlar! Bir anda alev topuna döndü

Kuzey Marmara Otoyolu Sarıyer mevkiinde seyreden sabun yüklü kamyon bir anda yanmaya başladı. Büyüyen alevler kısa sürede kamyonun kasasını sardı. Korku dolu anlar ise kameralara saniye saniye yansıdı.

Korku dolu olay, sabah saat 08.30 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Sarıyer mevkii Edirne istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Odayeri istikametine seyir halinde olan sabun yüklü 34 PJ 5755 plakalı kamyonda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

KAMYON ALEV TOPUNA DÖNDÜ

Büyüyen yangın kamyonun kasasını sardı. Araçtan dumanların çıktığını gören çevredeki sürücüler durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alev alev yanan kamyona müdahale etti.

aw227931-06.jpg

Dumanların gökyüzünü kapladığı yangın ekipler tarafından söndürülerek kontrol altına alındı. Kamyonun alev alev yandığı anlar ise kameralara yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN