Doğu Perinçek'in gülerek yaptığı 'şehit' yorumu tepki çekti

Doğu Perinçek'in gülerek yaptığı 'şehit' yorumu tepki çekti

Gazeteci İsmail Saymaz ile Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek arasındaki 'şehit' tartışması sosyal medyada büyük tepki çekti. "Şehit vermeyeceğimiz bir gelecek için konuşuyoruz" diyen Saymaz'a Perinçek'in gülerek "Şehit vermeden olmaz" demesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Perinçek'in gülerek verdiği cevaba, pek çok sosyal medya kullanıcısı isyan etti.

İdlib'de 7'si asker 8 kişinin şehit düştüğü saldırının ardından Habertürk'ün Türkiye'nin Nabzı programında Türkiye'nin Suriye'deki politikaları masaya yatırıldı.

Program konuklarından Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in İdlib'de şehit düşen askerler ile ilgili gülerek "Şehit vermeden sorun çözülmez olmaz" demesi sosyal medyada tepki çekti.

"ŞEHİT VERMEDEN HİÇBİR SORUN ÇÖZÜLMEZ"

Hürriyet Gazetesi Muhabiri İsmail Saymaz'ın "Biz burada, bir daha şehit vermeyeceğimiz bir gelecek için konuşmuyor muyuz" sözlerine cevap veren Doğu Perinçek, gülerek "Şehit vermeden hiçbir sorun çözülmez. Şehit vereceğiz, olur mu şehit vermeden" ifadelerini kullandı.

Perinçek'in bu tepkisi sosyal medyada tepki çekti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN