Trump aşıları karıştırdı: Koronovirüs değil Ebola aşısıymış

Trump aşıları karıştırdı: Koronovirüs değil Ebola aşısıymış

ABD Başkanı Trump'ın, ''Koronavirüs için aşı çok yakın'' açıklaması sonrası Beyaz Saray, Başkan Donald Trump'ın “aşıya çok yakın olduğumuzu” iddia ettiğinde ölümcül koronavirüs değil Ebola'dan bahsettiğini söyledi.

ABD Başkanı Trump, Hindistan'a yapılan bir devlet ziyaretinde düzenlediği basın toplantısında, 2.700'den fazla insanı öldüren ve on binlerce kişiye daha bulaşan hızlı yayılan koronavirüsü ele alırken aşıları karıştırdı. Trump'ın “aşıya çok yakın olduğumuzu” iddia ettiğinde ölümcül koronavirüs değil Ebola'dan bahsettiği ortaya çıktı.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklmada Başkan Donald Trump'ın “aşıya çok yakın olduğumuzu” iddia ettiğinde ölümcül koronavirüs değil Ebola'dan bahsettiğini söyledi.

Öteyandan ABD Ocak ayı sonlarında, koronavirüsün yayılmasına yanıt olarak seyahat kısıtlamaları ve karantinalar getirmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN