Trump, maskeli Biden'la dalga geçti: Böyle daha iyi görünüyor

Trump, maskeli Biden'la dalga geçti: Böyle daha iyi görünüyor

ABD Başkanı Donald Trump, Ulusal Anma Günü törenine maskesiz katılırken, 3 Kasım’daki başkanlık seçimlerinde yarışacağı Demokrat Parti Başkan Adayı Joe Biden’ın maske ile katılması ülkede gündem oldu. Trump ise Biden'ın maskeli görüntüleri ile 'Böyle daha iyi görünüyor' diyerek dalga geçti.

ABD’de yaklaşık 100 bin kişinin ölümüne yol açan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) karşı önlemler kapsamında Bulaşıcı Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi’nin (CDC) tüm Amerikalılara maske takmaları uyarısında bulunmasına rağmen Başkan Donald Trump, First Lady Melania Trump ve Başkan Yardımcısı Mike Pence’in Arlington Ulusal Mezarlığı’nda Meçhul Asker Anıtı’na çelenk bırakırken maske takmamaları dikkat çekti.

Daha sonra Baltimore kentindeki törende bir konuşma yapan Trump, Baltimore Belediye Başkanı Bernard C. Young’ın tüm vatandaşların maske takması gerektiği uyarısını dinlemeyerek yine maske takmadı.

BİDEN'IN MASKELİ GÖRÜNTÜLERİ GÜNDEM OLDU

İki aydır seçim kampanyasını evinden sürdüren eski başkan yardımcısı Joe Biden ise ilk defa evinden çıkarak eşi Jill Biden ile maskeleriyle Delaware’deki Gaziler Anıtı’na çelenk bıraktı.

Biden’ın evinden çıkması artık kampanyasını hızlandıracağı şeklinde yorumlandı.

TRUMP: DAHA İYİ GÖRÜNÜYOR

Trump ise sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı bir paylaşımla Biden'ın maskeli görüntüleri ile dalga geçti.

Biden'ın maskeli fotoğrafının yer alarak 'Bu,Trump'ın neden halka maske takmak istemediğini açıklamaya yardımcı olabilir.' sözlerinin kaydedildiği bir tweeti alıntılayan Trump, 'Daha iyi görünüyor' sözlerini paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN