TÜBİTAK iş ilanları | TÜBİTAK KAMU-SM ve MAM başvuru şartları

TÜBİTAK iş ilanları | TÜBİTAK KAMU-SM ve MAM başvuru şartları

TÜBİTAK, BİLGEM’e bağlı KAMU-SM ve Teknoloji Transferi ve Sanayileşme Başkan Yardımcılığına bağlı Malzeme Enstitüsü bünyesinde görev yapmak üzere personel alacağını duyurdu. TÜBİTAK iş ilanları sayfası ve başvuru şartları ise paylaşıldı.

TÜBİTAK bünyesinde görev yapacak personel için açılan iş ilanlarına başvuru şartları ve süreçleri, kurumun ‘www.tubitak.gov.tr' internet adresinden yayınlandı. Peki TÜBİTAK’taki açık iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Detaylar haberimizde…

TÜBİTAK PERSONEL ALACAK

TÜBİTAK, Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezine (BİLGEM) bağlı Kamu Sertifikasyon Merkezi (KAMU-SM), Marmara Araştırma Merkezi (MAM) ile Teknoloji Transferi ve Sanayileşme Başkan Yardımcılığına bağlı Malzeme Enstitüsü bünyesinde görev yapmak üzere toplam 29 personel alacağını duyurdu.

Kurumun Resmî Gazete'de yayınlanan ilanına göre, TÜBİTAK BİLGEM'e alınacak personelden 3'ü Teknoloji Transferi ve Sanayileşme Başkan Yardımcılığında, 24'ü KAMU-SM'de istihdam edilecek. 2 personel ise MAM Malzeme Enstitüsü bünyesinde görev alacak.

Personel alımı için gerekli şartlar ve süreçler, kurumun ‘www.tubitak.gov.tr' internet sitesinden paylaşıldı. Öte yandan, Türkiye İş Kurumu ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının internet sitelerinden bilgi edinilebilecek.

İş başvuruları, 12 Ekim'e dek TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi ‘https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr' üzerinden yapılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN