Kayıp Gülistan’ı arama çalışmaları sürüyor, baraj kodu düşürüldü

Kayıp Gülistan’ı arama çalışmaları sürüyor, baraj kodu düşürüldü

Tunceli’de 5 Ocak tarihinde kaybolan Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Gülistan Doku’yu arama çalışmaları 37

günde devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Uzunçayır Barajı’ndan su tahliyesi yapılırken, Doku’nun staj için gittiği bir okulda öğrenciler tarafından çekilen görüntüleri de ortaya çıktı.

Tunceli’de 5 Ocak tarihinde kaybolan ve en son Sarı Saltuk Viyadüğü üzerinde otururken araç içi kamerasına görüntüsü takılan Gülistan Doku’yu arama çalışmaları soğuk havaya rağmen sürüyor. Uzunçayır Baraj Gölü’ndeki su seviyesi Cuma gününden bu yana düşürülürken JAK, Adıyaman Emniyet Müdürlüğü dalgıç polisleri, AFAD ve Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından göldeki arama çalışmalarına devam ediliyor.Çalışmalardan henüz bir sonuç alınamazken Gülistan Doku’nun staj için gittiği bir okulda çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.Görüntülerde, Gülistan bir arkadaşıyla öğrencilere ders anlatırken görülüyor.

TUNCELİ/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN