Tunceli’de "Sahte fotoğraflarla Dersim Yanıyor" yalanı

Tunceli’de "Sahte fotoğraflarla Dersim Yanıyor" yalanı

Tunceli’nin Aliboğazı mevkiinde meydana gelen örtü altı yangınına ekipler gerekli müdahaleyi yaparken, Vali Tuncay Sonel’de, kente ait olmayan yangın fotoğrafları ile bazı kesimlerin kasıtlı olarak "Dersim Yanıyor" paylaşımı yapıp huzura gölge düşürmeye çalıştığını söyledi

Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel Hozat ilçesi Aliboğazı mevkiinde ormanlık alanda meydana gelen örtü yangını ile ilgili Valilik sitesinden yazılı açıklama yaptı.Açıklamada;" Bazı sosyal medya hesapları ile basın yayın organlarında bilgi kirliliği oluşmuş olup ’Dersim Yanıyor’ başlığı altında yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.Bahsi geçen haberlerde kullanılan fotoğraflar ise ilimize ait değildir. Hozat ilçesi Aliboğazı mevkiinde çıkan örtü altı yangınına Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerimizce gerekli müdahaleler yapılmakta olup,bölge kontrol altına alınmıştır. İlimiz genelinde başka herhangi bir bölgede orman yangını bulunmamaktadır.Bu tür haberler bazı kesimlerce kasıtlı çıkarılmakta olup huzur şehrimiz Tunceli’ye gölge düşürülmek istenmektedir"denildi.

TUNCELİ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN