Türk takımlarının Avrupa'daki rakipleri belli oldu

Türk takımlarının Avrupa'daki rakipleri belli oldu

Türk takımlarının UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki muhtemel rakipleri belli oldu. Galatasaray Willem-Rangers, Beşiktaş AC Milan-Bodo-Glimt ve Alanyaspor ise Mura-PSV maçlarının galibiyle eşleşecek.

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcilerimiz Galatasaray, Beşiktaş ve Aytemiz Alanyaspor'un playoff etabındaki muhtemel rakipleri belli oldu. Organizasyonun 3. Ön Eleme Turu'nda mücadele eden 3 ekip, bugün İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan kura çekiminde yer aldı.

Neftçi Bakü'yü 3-1'lik skorla geçen Galatasaray, Hajduk Split karşısında tur atlaması durumunda gruplara kalmak için Willem-Rangers eşleşmesinin galibiyle kozlarını paylaşacak.

BEŞİKTAŞ'A ZOR RAKİP

Şampiyonlar Ligi'nde PAOK'a elenip Kupa 2'ye düşen Beşiktaş, Portekiz temsilcisi Rio Ave'yi geçerse AC Milan-Bodo/Glimt mücadelesinin galibi karşısında playoff etabında sahaya çıkacak.

Norveç'ten Rosenborg'a 3. Ön Eleme Turu'nda konuk olacak Aytemiz Alanyaspor ise muhtemel play-off'ta Mura ya da PSV ile karşı karşıya gelecek.

1 Ekim'deki playoff eşleşmeleri pandemi nedeniyle tek maç üzerinden oynanacak. Kazanan takımlar 2020/21 UEFA Avrupa Ligi gruplarında boy gösterecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN