Yine erişim sıkıntısı... Twitter'a neden girilmiyor?

Yine erişim sıkıntısı... Twitter'a neden girilmiyor?

Twitter'a yine erişim sıkıntısı yaşanıyor, dün gece başlayan problemler bugün de sürüyor. Bazı kullanıcılar sitelere erişim sağlayamazken, bazıları da akışların yenilenmediği belirtiyor. Ya da sayfa akışlarında yavaşlık söz konusu. Peki, Twitter'a neden girilmiyor?

Twitter'da Türkiye saati ile 03:00 sıralarından bu yana erişim sorunu yaşanıyor.

Bazı kullanıcılar sitelere erişim sağlayamazken, bazıları da akışların yenilenmediğini belirtiyor. Ya da sayfa akışlarında yavaşlık söz konusu. 

TWEETDECK'TE DE ERİŞİM SIKINTISI

DownDetector.com'a göre hata raporları, Türkiye saatiyle 03.00 sıralarında artış göstermeye başladı ve 50 binden fazla kullanıcı platforma erişemediğini bildirdi.

Aynı şekilde Tweetdeck servisinde de erişim sıkıntıları yaşanıyor. Twitter, dün paylaştığı bir mesajında sorunu çözmeye çalıştıklarını duyurmuştu.

TWİTTER'DAN RESMİ AÇIKLAMA

Kullanıcıların yaşadığı erişim sorunu ile ilgili Twitter'dan resmi açıklama geldi. 

Twitter'ın resmi hesabından yapılan açıklamada "Twitter'ın bazı kısımlarının çeşitli yerlerde çalışmadığını biliyoruz. Bu sorunu çözmek ve en kısa sürede normal hale getirmek için çalışmayı sürdürüyoruz. Bizimle olduğunuz için teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN