Ukrayna'da bir milletvekili daha koronavirüse yakalandı

Ukrayna'da bir milletvekili daha koronavirüse yakalandı

Ukrayna’da bir milletvekili daha yeni tip koronavirüse yakalandı. Böylelikle ülkede virüse yakalanan milletvekili sayısı 5’e yükseldi.

Milletvekili Anna Skorohod, yaptığı açıklamada, yeni tip korona irüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Durumu ile ilgili bir açıklama yapan bağımsız milletvekili, Skorohod, “Bugün size koronavirüs testimin pozitif olarak doğrulandığını bildirmek istiyorum. Bu bağlamda, son zamanlarda benimle yakın temasta olan herkesten, 14 gün boyunca kendilerini izole etmelerini istiyorum” şeklinde konuştu.

5 MİLLETVEKİLİNDE KORONA VAR

İktidardaki Halkı Hizmetkarı Partisi üyesi olan ve bir süre önce partisinden ihraç edilen Anna Skorohod ile birlikte, Ukrayna’da koronavirüse yakalanan milletvekili sayısı 5’e yükselmiş oldu.

Ukrayna’da resmi verilere göre, 311 koron virüs vakası bulunuyor. Şu ana kadar virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı ise 8’e çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN