Ukraynalı model Daria Kyryliuk'un saldırıya uğradığı Momo Beach kapatıldı

Ukraynalı model Daria Kyryliuk'un saldırıya uğradığı Momo Beach kapatıldı

Ukraynalı top model Daria Kyryliuk'un güvenlik görevlileri tarafından darbedildiği Momo Beach 15 gün süreyle kapatıldı. Kapatma işleminin kadına şiddet nedeniyle değilde, sosyal mesafe kuralına uyulmadığı için olması dikkat çekti.

Ukraynalı top model Daria Kyryliuk'un darbedilmesiyle gündeme gelen Momo Beach, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla 15 gün süreyle kapatıldı.

Çeşme Kaymakamlığı İlçe Hıfzısıhha Kurulu kararında, İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığınca alınan kararlardan, sosyal mesafe kuralına uyulmadığı tespit edilip değişik tarihlerde 6 kez yine Kurul kararı ile idari işlem uygulandığı belirtilen Momo Beach işyeri ünvanlı işletmeye kural ihlallerini sürdürmesi ve toplum sağlığını tehlikeye düşürecek eylemlerine devam etmesi nedeniyle 15 gün süreyle kapatma cezası uygulandığı ifade edildi.

Bu arada Momo Beach ile birlikte ilçede bulanan 6 işletme, aynı gerekçelerle 15 gün süreyle kapatıldı. Kurul kararı ile kapatma cezası verilen tüm işletmeler zabıta ekiplerince mühürlendi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Dünyaca ünlü Ukraynalı top model Daria Kyryliuk ve arkadaşları, İzmir Çeşme'de bir kulübün güvenlik görevlileri tarafından darp edilmişti. Daria Kyryliuk, maruz kaldığı şiddeti gösteren fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

BAKAN ERSOY'DAN KINAMA

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Daria Kyryliuk ve beraberindeki grubun darbedildiğine ilişkin, "Turizm bölgesinde asla olmaması gereken ve özellikle de bir kadına yönelik yapılan çirkin saldırıyı kınıyorum" demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN