Ulaştırma Bakanlığı'ndan uçuşlarını durduran AtlasGlobal hakkında açıklama: Yakından takip ediyoruz

Ulaştırma Bakanlığı'ndan uçuşlarını durduran AtlasGlobal hakkında açıklama: Yakından takip ediyoruz

Ulaştırma Bakanlığı, dün 'ekonomik yük' nedeniyle uçuşlarına ara verdiğini duyuran AtlasGlobal'le ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, yolcuların mağduriyetlerinin giderilip giderilmediğinin yakından takip edildiği belirtildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un kardeşi Ali Murat Ersoy'a ait olan havayolu şirketi AtlasGlobal'in 26 Kasım 2019 - 21 Aralık 2019 tarihleri arasında 'ekonomik yük' nedeniyle operasyonlarına ara vermelerine ilişkin olarak açıklamada bulundu. Açıklamada, "Yolcuların mağduriyetlerini giderip gidermediği, Bakanlığımızca yakından takip edilecektir" denildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı:

"Atlas Global Havayolları, 21 Aralık 2019 tarihine kadar tarifeli uçuşlarını durdurduğunu açıklamıştır. Firma, söz konusu dönem içinde uçuşunu yapamayan yolcularla ilgili bilgileri 15 Aralık 2019 tarihine kadar tespit ederek, söz konusu süreç nedeniyle oluşabilecek mağduriyetleri gidereceğini bildirmiştir. Atlas Global Havayolları’nın belirttiği süre içerisinde bilet alan yolcuların mağduriyetlerini giderip gidermediği, Bakanlığımızca yakından takip edilecektir."  

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN