Uludere’de vahşi yaşamın sırlarını keşfetmek için fotokapan kuruldu

Uludere’de vahşi yaşamın sırlarını keşfetmek için fotokapan kuruldu

ŞIRNAK (İHA) – Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Hilal ve Şenoba beldelerinde, vahşi yaşamın sırlarının keşfedilmesi ve yaban hayvanların hayatını gözlemlemek için fotokapan kuruldu

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şırnak Şube Müdürlüğü ekipleri, Hilal ve Şenoba beldelerinde vahşi yaşamın sırlarının keşfedilmesi ve yaban hayvanların hayatını gözlemlemek için çalışma başlattı. Ekipler bu kapsamda avlak alanlar başta olmak üzere yaban hayvan hayatını izlemek ve hayvan popülasyonlarının korunması için farklı noktalara fotokapanlar yerleştirdi.Doğa Koruma ve Milli Parklar Şırnak Şube Müdürü Orhan Kalay, yerleştirilen fotokapanların belirli aralıklar kontrol edileceğini söyledi. Kalay, fotokapanlardan elde edilecek görüntü ve fotoğrafların kendilerine yaban hayvan hayatı konusunda yeni bilgiler vereceğini ifade etti.

ŞIRNAK/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN