Ünlü diva Bülent Ersoy evleniyor

Ünlü diva Bülent Ersoy evleniyor

Oya Aydoğan yorumcu olduğu "Söylemesem Olmaz" programında yakın arkadaşı Bülent Ersoy hakkında olay yaratacak iddialarda bulundu. Aydoğan, Ersoy'un evlilik hazırlıkları içinde olduğunu söyledi.

"Söylemezsem Olmaz" programının yorumcularından Oya Aydoğan, canlı yayında yakın arkadaşı Bülent Ersoy hakkında şok açıklamalarda bulundu. Canlı yayında Bülent Ersoy hakkında konuşan Aydoğan "Bülent şu sıralar gelinlik diktiriyor olabilir. Çok ani bir nikâh yapabileceğinden cuma günü bahsetmiştik. Ben de çok detaylı bilmiyorum ama İzmir'deki birkaç sene süren ilişkisinin tamamen bittiğini, eski kayınvalidesinin de çok iyi arkadaşı olduğunu, hala görüştüklerini, onunla bir dargınlıklarının olmadığını söyleyebilirim" dedi.

Bülent Ersoy gelinlik arıyor

Herkesi şaşırtan bu açıklamalara daha çok çarpıcı detaylar ekleyen Aydoğan "Ancak çok yakışıklı bir gençle flört ettiğini ve en kısa zamanda evlilik hazırlığı içinde olduğunu net biçimde biliyorum. Bülent bu aralar terzilerde dolaşıyor, onun aklında bir gelinlik vardır onu arıyordur" diye konuştu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN