Ünlü Instagram fenomenin nasıl öldüğü ortaya çıktı: Cesedi çıplak halde yol kenarında bulunmuştu

Ünlü Instagram fenomenin nasıl öldüğü ortaya çıktı: Cesedi çıplak halde yol kenarında bulunmuştu

ABD'de geçtiğimiz aylarda ortadan kaybolan ve bir süre sonra yol kenarında çıplak bir halde ölü bulunan Instagram fenomeni Alexis Sharkey'in ölümüne ilişkin sır perdesi aralanıyor. Sharkey'in boğularak öldüğünü tespit eden yetkililer, cinayeti işleyen failin peşinde.

Ünlü Instagram fenomeni Alexis Sharkey'in Teksas'ta yol kenarında ölü olarak bulunmasıyla ilgili adli tıp raporu tamamlandı. Adli tıp uzmanları yaptıkları incelemede, Sharkey'in boğularak öldürüldüğünü tespit etti. Teksas polisi ünlü fenomeni kimin öldürdüğünü araştırıyor.

Çıplak halde yol kenarında ölü bulunan Sharkey'in ölüm nedenine ilişkin araştırmalar sürerken, Teksas'a bağlı Harris Belediyesi Adli Tıp Kurumu 26 yaşındaki fenomenin ölüm nedenini açıkladı. Sharkey'in ayrıntılı ölüm raporunun, polislerin araştırmalarını tamamladıktan sonra açıklanacağı bildirildi.

Soruşturmyla ilgili şu ana kadar herhangi bir gözaltı işlemi olmadığı öğrenildi.

ÖLÜMÜYLE İLGİLİ İKİ İDDİA ORTAYA ATILMIŞTI

Alexis Sharkey'in gizemli ölümüyle ilgili bugüne kadar iki farklı iddia ortaya atılmıştı.

Saç ürünleri satan ve kimilerince saadet zinciri olarak görülen bir şirkette danışman olarak çalışan fenomenin, iş ilişkileri nedeniyle öldürülmüş olabileceği öne sürülmüştü.

Bir diğer iddiaya göreyse Tom Sharkey'le evliliğinde sorunlar yaşayan genç kadın kocasının kurbanı olduğu iddia edilmişti. Konuya ilişkin açıklama yapan Tom Sharkey, iddiaların asılsız olduğunu söyleyerek iyi anlaştıklarını ve evliliklerinde bir sorun olmadığını ifade etmişti. Sharkey, "Eşime ne olduğunu öğrenebilmek için, yetkililere tüm bilgileri verdim" demişti.
 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN