Ünlü jokey atına vururken görüntülendi

Türkiye'nin en ünlü jokeylerinden olan Halis Karataş bir yarış öncesi atına yumruk atarken görüntülendi. Karataş yaşananlarla ilgili özür diledi.

Türkiye'nin en ünlü jokeylerinden olan Halis Karataş, bu sefer sevenlerini üzen hareketi nedeniyle gündeme geldi. Karataş'ın İstanbul'da yapılan bugünkü koşu öncesi bindiği Arts Man isimli ata vurduğu görüntüler izleyenleri şoke etti.

Olayı sosyal medya hesabından paylaşan bir kullanıcı, "Halis Karataş da bunu yaparsa diğerleri ne yapmaz. Neden, niye, niçin? Yakışmadı sana Halis Karataş. Üzdün bizleri" ifadelerini kullandı.

CEZA ALMASI İSTENDİ

Ayrıca sosyal medya kullanıcıları tepki toplayan Halis Karataş'ın Türkiye Jokey Kulübü'nden ceza alması gerektiğini söylediler.

Karataş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "İstanbul'da bugün bindiğim ve son dönemde birlikte güzel birinciliklere imza attığım Arts Man ile aramda yaşananlar tüm yarışseverleri ve hayvanseveleri olduğu gibi beni de çok üzdü. Starta girerken huysuzluk yaparak diz kapağımı neredeyse kırılacak duruma getirmesi sonrasında can havliyle verdiğim tepki kabul edilebilir değil. Bu nedenle başta Arts Man ve ilgililerinden, sonra da tüm yarışsever ve hayvanseverlerden özür diliyor, bir daha böyle bir şey yaşanmayacağına söz veriyorum" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir