Uşak’ta “internetle barış zorbalıkla savaş” projesi hayata geçirildi

Uşak’ta “internetle barış zorbalıkla savaş” projesi hayata geçirildi

Uşak Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğrencileri “internetle barış zorbalıkla savaş” projesini hayata geçirdi

Bölüm öğrencilerinden Merve Kaya, Yeliz Özbaki ve Ali Yeşilyurt “internetle barış zorbalıkla savaş” adlı projeyi uygulamaya koydu. Proje kapsamında siber zorbalığı, internetin yanlış kullanımı ve bundan kaynaklı çıkabilecek sorunlar ele alındı.Uşak Hasan Zeki Boz Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencileriyle bir araya gelinen projede siber zorbalığın ve buna mağdur kalmanın zorluklarından bahseden Uzman Psikolog Zeynep Yeşilkaya Peker, öğrencilere bu sorunun okul ve sosyal hayatlarında ne sıkıntılar yaratabileceğini anlattı.Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü’nden gelen polis memuru ve toplum destek polis memurları ise siber suçların herhangi bir suçtan farklı olmadığını ve böyle bir durumla maruz kaldıklarında bunu göz ardı etmenin sakıncalarını anlatırken, sanal hayatta ne gibi suçlar doğabileceğine ve yükümlülüklerine değindiler.

UŞAK/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN