Uşak’ta uyuşturucu operasyonu

Uşak’ta uyuşturucu operasyonu

Uşak polisi kent merkezinde gerçekleştirdiği operasyonda bir kilogram esrar ele geçirirken, gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, Uşak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde” Ticaretinin önlenmesine ve sokak satıcılarına ulaşmadan engellenmesine yönelik yaptığı çalışmalar neticesinde bir ihbar sonucu şüpheli kişileri ve otomobili teknik takibe aldı. Takibe alınan ve dur ihtarına uymayan Uşak plakalı aracı kovalamaca sonucu Orhan Dengiz Bulvarı üzerinde durduran polis araçta yaptığı aramada; bin 7,50 gram esrar maddesi ele geçirdi.Olayla ilgili olarak araçta bulunan A.G. ile V.K. isimli 2 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UŞAK/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN