Vahşice dövüp, 7 metre yükseklikten dereye attılar

Vahşice dövüp, 7 metre yükseklikten dereye attılar

Bahçelievler’de 4 kişi otomobil alım satımı bahanesiyle bir restoran sahibini alıkoydu. Gaspçılar önce silah zoruyla para isteyip darp ettiği kişiyi sonra 7 metre yükseklikten dereye attı. İşte o dehşet anları...

Olay, 7 Temmuz Salı günü İstanbul Bahçelievler'de meydana geldi. İddiaya göre, Bahçelievler'de 4 kişi bir restoran sahibini araba alım satımı bahanesi ile dışarı çıkardı.

DARP ETTİKTEN SONRA DEREYE ATTILAR

Dışarı çıkardıkları restoran sahibinden para isteyen 4 kişi, daha sonra darp etmeye başladı. Restoran sahibini darp eden saldırganlar daha sonra yaklaşık 7 metre yükseklikten dere yatağına attı.

untitled-1-006.jpg

Ağır şekilde yaralanan restoran sahibi çevredekiler tarafından çağırılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

GÖRÜNTÜLERİN ARDINDAN TEKRAR YAKALAMA KARARI ÇIKARTILDI

Restoran sahibine dehşeti yaşatan 4 saldırgandan ikisi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen saldırganlar, çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

untitled-1-008.jpg

Daha sonra savcılık 2 saldırgan için yeniden yakalama kararı çıkarıldı. Saldırganların birinin yakalanması için çalışma sürerken, 1 kişinin de de askerde olduğunu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN