Vakalar arttı, Niğde Valisi de isyan etti: Artık sözün bittiği yerdeyiz!

Vakalar arttı, Niğde Valisi de isyan etti: Artık sözün bittiği yerdeyiz!

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, kentte koronavirüs (corona virüs) tablosunun iç açıcı olmadığını, vaka sayısının arttığını belirterek 'Vakalar artıyor, artık sözün bittiği yerdeyiz. Arkadaşlarımız bundan sonra ceza yazmaktan hiçbir şekilde tereddüt etmeyecekler' dedi.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Belediye Başkan Vekili Mustafa Giray ve İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş ile birlikte koronavirüs denetimi yaptı.

"CEZA YAZMAKTAN TEREDDÜT ETMEYECEĞİZ"

Denetimde ekipler, kurallara uymayan maskesiz dolaşan vatandaşlara ceza kesti. Vali Şimşek, kentteki tablonun iç açıcı olmadığını kaydetti. Şimşek "Vakalar artıyor, artık sözün bittiği yerdeyiz. Arkadaşlarımız bundan sonra ceza yazmaktan hiçbir şekilde tereddüt etmeyecekler" diye konuştu.

"ARA VE ANA CADDELERDE SİVİL EKİPLERİMİZ OLACAK"

Şimşek şöyle devam etti: "Uyarıdan ziyade ceza yazma dönemi başladı. Maske takmadan dolaşanları da ekiplerimiz tespit edip ceza yazacaklar. Özellikle ara ve ana caddelerde sivil ekiplerimiz olacak.

Maske takmadan dolaşan vatandaşlara ceza yazacak. Vatandaşlarımız tedbirlere uymaya davet ediyorum. Hem kendi sağlıkları hem de sevdikleri ve toplum sağlığı için maske mesafe ve temizlik kurallarına uysunlar."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN