Son dakika! Vakaların en fazla arttığı iller açıklandı

Son dakika! Vakaların en fazla arttığı iller açıklandı

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Koca, sosyal medyadan yaptığı bilgilendirmeyle Türkiye'de son hafta vaka oranındaki en çok artışın ve azalışın kaydedildiği illeri açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda vaka oranı en çok artan illerin Sinop, Kilis, Samsun, Amasya ve Edirne olduğunu, en çok azalan illerinses Ordu, Bolu, Trabzon, Nevşehir ve Karaman olarak kaydedildiğini belirtti. 

Bakan Koca paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"Son hafta 100.000 nüfusta vaka görünme oranı en çok artan illerimiz: Sinop, Kilis, Samsun, Amasya ve Edirne. En çok azalan illerimiz: Ordu, Bolu, Trabzon, Nevşehir ve Karaman. Birlikte tedbirlere uyarak tüm illerimizi mavi kategoriye sokalım." 

Son hafta 100.000 nüfusta vaka görünme oranı en çok artan illerimiz: Sinop, Kilis, Samsun, Amasya ve Edirne. En çok azalan illerimiz: Ordu, Bolu, Trabzon, Nevşehir ve Karaman. Birlikte tedbirlere uyarak tüm illerimizi mavi kategoriye sokalım. 

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN