Başkan Ermiş’ten ‘Barış Pınarı Harekatı’na destek

Başkan Ermiş’ten ‘Barış Pınarı Harekatı’na destek

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölge Başkanı İrfan Ermiş, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Barış Pınar Harekatı’na destek verdi

Açıklamalarda bulunan İrfan Ermiş; sınırlarımızın güvenliği, mazlum Suriye halkının refahı ve geleceği için yürütülen harekatın haklı bir hareket olduğunu söyleyerek, “PKK/PYD/YPG terör örgütleri yıllardır Türkiye’de birçok katliam yapmış. Bunlar Avrupa ve diğer ülkelerin bir maşasıdır. Bunların tek hedefi Türkiye’dir. Barış Pınarı Hareketi Kürtler için değildir. Hedef terördür. 40 yıldır bu terör belasını çeken Türkiye’nin haklı bir harekatıdır. Bu konuda geç bile kalınmıştır. Bu millet, terörü bitirme hareketini destekliyor” dedi.

VAN/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN