Kavram’dan öğrencilere yardım kampanyası

Kavram’dan öğrencilere yardım kampanyası

Van’da Kavram Özel Eğitim Kursu ile Van Şair ve Yazarlar Birliği (VAYAB) tarafından öğrenciler için yardım kampanyası başlatıldı

Kavram Özel Eğitim Kursu ile VAYAB, ekonomik durumu iyi olmayan öğrenciler için yardım kampanyası başlattı. 30 Ekim tarihine kadar sürecek olan kampanyada 7-12 yaş arası çocuklar için kırtasiye, giyim ve okuma kitabı yardımlarında bulunacaklarını ifade eden Kavram Özel Öğretim Kursu Müdürü Lokman Tekin, “Bir umut için geliyoruz’ sloganı ile başlattığımız kampanya çerçevesinde yıl boyunca 10 okulumuzu ziyaret edeceğiz. İlk etapta 15’i engelli 70 öğrenciye kışlık ayakkabı, mont gibi giyeceklerin yanında kırtasiyeden oluşan birer paket vereceğiz” dedi.Kampanyaya herkesin duyarlı olmasını istediklerini de sözlerine ekleyen Tekin, “Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar, yardımlarını Kavram Özel Eğitim Kursuna ulaştırabilirler. Ben bu anlamda şimdiden kampanyamıza destek verecek herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

VAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN