TÜRSAB’tan öğrencilere giyim yardımı

TÜRSAB’tan öğrencilere giyim yardımı

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Doğu Anadolu Bölge Yönetim Kurulu ve acenteleri, bir köy okulundaki öğrencilere giyim yardımında bulundu

TÜRSAB Doğu Anadolu Bölge Yönetim Kurulu ve acenteler, Van’ın Muradiye ilçesine bağlı bir köy okulunda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımında bulundu. Yardımla ilgili açıklamada bulunan TÜRSAB Doğu Anadolu Bölge Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Özgökçe, köy okulu öğretmeninin Van Yüzüncü Yıl Üniversitesindeki (YYÜ) öğrencilere ulaştığını ifade ederek, “YYÜ öğrencilerimizde bize gelip bir yardım kampanyası yapmak istediklerini söylediler. Öğrencilerimiz bir tur yapmak istediklerini ve o turun gelirlerini köy okulundaki öğrencilere vermek istediklerini, ancak işin içinden çıkamadıklarını söylediler. Bizde onlarla beraber bir tur yaparak oradan bir bütçe ayırdık. Daha sonra TÜRSAB üyelerimizden de rica ettik. Onlarda bizi kırmadılar. Böylece köy okulumuzdaki 35 öğrencimize mont, bot, kazak, pantolon ve kırtasiye malzemesi hediye ettik. Hem kampanyamıza katılan üyelerimize, hem de duyarlılıklarından dolayı üniversite öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

VAN/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN