Vali Bilmez, daire başkanlarıyla bir araya geldi

Vali Bilmez, daire başkanlarıyla bir araya geldi

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, daire başkanları ile toplantı yaparak, belediyenin çalışmalarını değerlendirdi

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Edremit Kaymakamı ve Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Muhammet Fuat Türkman, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, genel sekreter yardımcıları Salih Allahverdi, Nihat Arpa ile Ali Özvan ve büyükşehir ile VASKİ’nin daire başkanları katıldı. Yaklaşık iki saat süren toplantıda personel ve kaynakların doğru kullanımı, belediyenin vizyon çalışmaları, yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar, kültürel faaliyetler, kentin çehresini değiştirecek projeler gibi birçok konu ele alındı.

VAN/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN