Van'da 'taziye' karantinası! Kovid-19 bulaşan kişi sayısı 93 oldu

Van'da 'taziye' karantinası! Kovid-19 bulaşan kişi sayısı 93 oldu

Van'ın İpekyolu ilçesinde koronavirüs (corona virüs) tedbirleri kapsamında 7 gün önce karantinaya alınan Ortanca Mahallesi'ndeki taziyeye katılan 93 kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı.

Van'ın İpekyolu ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 7 gün önce karantinaya alınan mahallede taziyeye katılan 93 kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı.

Valilik'ten yapılan açıklamada, İpekyolu ilçesine bağlı Ortanca Mahallesi'ndeki taziyeye katılanların tespiti için yapılan çalışmalar ve sağlık ekiplerince gerçekleştirilen testler sonucu, taziye ile ilişkili Kovid-19 vaka sayısının 93'e yükseldiği bildirildi.

"44 BİN KİŞİ GÖZETİM ALTINDA"

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kentte toplam vaka sayısı 380, tedavisi tamamlanıp taburcu olanların sayısı da 212'dir. Kovid-19'dan kaynaklı 8 kişi yaşamını yitirdi. Kentte tedbir amaçlı 11 bin kişi karantinada tutulmakta. Şu ana kadar 44 bin kişi gözlem altına alındı"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN