Vedat Muriç koronavirüs mü oldu? Vedat Muriqi’nin sağlık durumu nasıl?

Vedat Muriç koronavirüs mü oldu? Vedat Muriqi’nin sağlık durumu nasıl?

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’den 17,5 milyon avro bonservis bedeliyle Lazio’ya transfer olan Kosovalı golcü yıldız Vedat Muriç’in koronavirüs olduğu iddiası spor kamuoyuna bomba gibi düştü. Vedat Muriqi’nin sağlık durumuna ilişkin henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Kosova basınında paylaşılan ve İtalyan gazetesine dayandırılan habere göre Vedat Muriç’in koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığı iddia edildi. Golcü futbolcunun yakın zaman önce Kosova’da düğüne gittiği ve maske takmadığı için eleştiri oklarının hedefi olduğu vurgulandı. Peki Vedat Muriç koronavirüs mü oldu? İşte Vedat Muriç’in sağlık durumuna ilişkin bilgi….

VEDAT MURİQİ KORONAVİRÜS MÜ OLDU?

Fenerbahçe’den İtalyan ekibi Lazio’ya 17,5 milyon avro karşılığında transfer olan Vedat Muriqi, koronavirüse yakalandı. Gelen son dakika haberinin ardından Vedat Muriç’in sağlık durumu tüm spor camiası tarafından merak konusu oldu.

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'den 17.5 milyon avro bonservis bedeliyle İtalya Serie A temsilcisi Lazio'ya transfer olan Kosovalı golcü futbolcu Vedat Muriç'in koronavirüs testi pozitif çıktı.

Kosova basınında paylaşılan ve İtalyan Tutto Mercato gazetesine dayandırılan habere göre; golcü oyuncunun koronavirüs testinin pozitif çıktığı iddia edildi.


SAĞLIK DURUMU NASIL?

Geçen günlerde kız kardeşinin düğünü için Kosovaya giden Vedat Muriç, kalabalık bir ortamda gerçekleşen düğüne maskesiz katılmış ve bu hareketi Kosova basınında eleştirilere sebep olmuştu. Muriç’in virüse Kosovada yakalandığı ileri sürüldü. Vedat Muriqi’nin sağlık durumuna ilişkin henüz bir bilgi bulunmuyor.

VEDAT MURİÇ KİMDİR?

24 Nisan 1994 yılında Kosova'nın Prizen şehrinde doğan Vedat Muriç, KF Lira takımında futbola başladı. KF Teuta takımına transfer oldu. 2014 yılında KS Besa Kavaje takımına giden Muriç, 2014'te Giresunspor'a geldi. 2016'da da 550 bin avro karşılığında Gençlerbirliği formasını giyen Muriç, 2018 yılında ise Çaykur Rizespor'a transfer oldu.

2019'da da 5,6 milyon avro transfer bedeliyle Fenerbahçe'ye giden Vedat Muriç, 17,5 milyon avro gibi rekor bir bonservis bedeliyle İtalya Serie A ekiplerinden Lazio’ya transfer oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN