Vize Kaymakamlığı'ndan jet yalanlama: 'Sadece 1 mahallede vaka var' algısı yanlış!

Vize Kaymakamlığı'ndan jet yalanlama: 'Sadece 1 mahallede vaka var' algısı yanlış!

Kırklareli'ne bağlı Vize Kaymakamlığı, son 3 günde ilçedeki 5 mahalle, 2 köy ve 1 beldede yeni pozitif vakaların tespit edildiğini duyurdu: 'Sadece 1 mahallede vaka var' algısı yanlıştır. Bu bize daha tedbirli olunması gerektiğini gösteriyor. Tedbirlere lütfen uyalım.

Vize Kaymakamlığı, ilçede son 3 günde görülen koronavirüs (Kovid-19) vakalarının 5 mahalle, 2 köy ve 1 beldede ortaya çıktığını açıkladı.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, ilçede yeni vakaların ortaya çıkması üzerine ilgili kurumlarca tespit ve filyasyon çalışmaları yürütüldüğü belirtildi.

"POZİTİF VAKALAR TEDAVİ ALTINA ALINDI"

PCR test sonuçları pozitif çıkan vakaların tedavi altına alındığı, temas ettiklerine evde izolasyon uygulandığı aktarılan açıklamada, vatandaşların salgına karşı gerekli tedbirleri almaları istendi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Son 3 günde pozitif çıkan vakalar ilçemizdeki 5 mahalle, 2 köy ve 1 beldemizde ortaya çıktı. 'Sadece 1 mahallede vaka var' algısı yanlıştır. Bu bize daha tedbirli olunması gerektiğini gösteriyor. Tedbirlere lütfen uyalım.

"SOSYAL MEDYADAKİ PAYLAŞIMLARI DİKKATE ALMAYIN"

Sosyal medyada yayılan ilçemizin topluca karantina altına alınması gibi bir tedbir şu an için söz konusu değildir. Lütfen bu tarz paylaşımları dikkate almayın. Ancak salgının hala devam ettiği gerçeğini de göz önünde bulundurarak kişisel tedbirlere dikkat edilmesini, zorunlu olmadıkça dışarıda bulunulmamasını tavsiye ediyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN