Watsons çalışma saatleri nedir? Watsons saat kaçta açılıyor ve kapanıyor?

Watsons çalışma saatleri nedir? Watsons saat kaçta açılıyor ve kapanıyor?

Watsons çalışma saatleri vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Watsons çalışma saatleri kapsamında vatandaşlarımız kozmetik ürünlerini perakende olarak alabiliyor. 1841 yılında Hong Kong’da kurulan bu kurumla ilgili tüm bilgiler karar.com’da…

Watsons çalışma saatleri bu mağazalardan alışveriş yapacak olan vatandaşlarımız tarafından araştırılıyor. Mağazalara geç ya da erken gitmek istemeyen vatandaşlarımız Watsons çalışma saatlerini öğrenmek istiyor. ülkemizde 58 ilde şubesi bulunan bu kurumla ilgili bilmeniz gerekenleri sizler için derledik.

WATSONS

Watsons 1841 yılında Hong Kong’da kurulmuştur. Watsons bugün 25 ülkede 15 binden fazla mağazasıyla dünyanın en büyük uluslararası sağlık ve güzellik perakendicisidir. Her yıl 5 milyardan fazla kişi mağazalar ya da online aracılığı ile Watsons’dan alışveriş yapmaktadır. Watsons dünya çapında 140 binden fazla çalışana sahiptir.

Watsons, CK Hutchison Holdings Limited üyesidir. Bu şirket; telekomünikasyon, enerji, perakende satış, altyapı ve liman hizmetleri alanında iş koluna sahip bir şirkettir. Watsons 2009’dan bu yana Asya’da 1 numaralı kozmetik zinciri markasıdır. Ülkemizde 58 ilde 340’dan fazla Watsons mağazası bulunmaktadır.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Watsons ülkemizde 3 binden fazla personele iş istihdamı sağlamaktadır. Watsons genel merkez binası, Saray Mahallesi, Site Yolu Caddesi, Anel İş Merkezi No: 5, Kat:4-5 Ofis No:9-10, Ümraniye, İstanbul adresinde bulunmaktadır. Watsons’a 0850 755 99 87 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

20-01/29/watsons_hong_kong_gen_ynew.jpg

ÇALIŞMA SAATLERİ

Watsons çalışma saatleri 10.00-22.00 saatleri arasındadır. Watsons hafta sonları da hizmet vermektedir. Öte yandan Watsons; Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı, 1 Ocak, 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 15 Temmuz, 30 Ağustos ve 29 Ekim’de de hizmet vermektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN