Windows 10 Mobile güncellemeleri

Windows 10 Mobile güncellemeleri

Windows 10 Mobile’ın önyüklü uygulamalarından Windows Alarm & Saatler, Microsoft Fotoğraflar, Takvim, Xbox ve Outlook Mail güncellendi. İşte detaylar…

Windows 10 Mobile için final sürümüne artık sayılı günler kaldı. Dünya genelindeki mobil pazarda yüzde 5’in altında yer alsa da Windows platformunun gelecekte çok daha geniş kesimlere yayılabileceği öngörülüyor. Windows Mobile 10 ise artık iyiden iyiye ortaya çıkmış durumda.

Windows’lu akıllı cihazlarda önyüklü olarak gelen Windows Alarm & Saatler, Microsoft Fotoğraflar, Takvim, Xbox ve Outlook Mail çok detaylı geliştirmeler söz konusu olmasa da güncellendi.

Performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri ile gelen güncelleme Windows 10 Mobile kullanıcılarına daha verimli uygulamalar vaat ediyor. Öte yandan Windows 10 Mobile Store’u ilgilendiren küçük bir güncelleme dikkat çekti. Hamburger menüsüne gelen güncelleme daha çok ödemeler ve önerilen uygulamaları kapsıyor. 

15-07/20/ekran_resmi_2015-07-19_23_32_27.jpg

Microsoft tarafından gerçekleştirilen güncellemeler, Windows 10 Mobile’a yükseltilen akıllı cihazlarda kullanılabilecek. Şu anda indirilebilir formda olmayan uygulamaların yakın zaman içinde kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Gelişmeleri izlemeye devam edeceğiz...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN