Xbox One satışları arttı!

Xbox One satışları arttı!

Yeni nesil oyun konsolu Xbox One satışlarının Haziran ayında arttığı bir araştırma şirketi tarafından açıklandı. İşte oransal artış ve diğer merak edilen detaylar.

Microsoft’un oyun konsolu Xbox One’a ilişkin bir araştırmanın sonuçları yayınlandı. NPD Group tarafından kamuoyuyla paylaşılan bilgilere göre fenomen konsol, geçtiğimiz Haziran ayında, bir önceki yılın Haziran ayına göre yüzde 51 daha çok sattı.

İlgili araştırma dünyanın en önemli oyun pazarlarından ABD’yi kapsarken söz konusu oranın tetikleyicisi ise yüksek olasılıkla Haziran ayının başındaki dünyanın en önemli oyun fuarlarından E3’teki yeni yapımlar ve Xbox One’a ilişkin yeni duyurular…

15-07/18/ekran_resmi_2015-07-18_02_11_44.jpgZirvenin sahibi olabilir

Öte yandan ABD pazarındaki PS4 hakimiyetinin aşılıp aşılmadığı net bir şekilde bilinmiyor. PlayStation 4 Haziran ayı performansına ilişkin bilgiler henüz yayınlanmış değil. Ancak Xbox One, ABD pazarında zirveye çıkmış olabilir…

ABD’de özellikle Batman Arkham Knight satışlarının konsol satışlarını doğrudan etkilediğine inanılıyor. Ülkede büyük ilgi gören yapım, Xbox One’ın satışlarını artıran etmenlerden en önemlisi olabilir. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN